Про тимчасову заборону використання піротехнічних засобів

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2014-08-13 р. № 490


Відповідно до Указу Президента України № 405/2014 від 14 квітня 2014 року «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України», з метою забезпечення стабільності та спокою в місті Харкові, враховуючи численні скарги та звернення мешканців міста Харкова, а також складну ситуацію в державі у зв’язку з проведенням в областях, які прилеглі до Харківської області, антитерористичної операції, інформацію, яка надходить від Управління СБУ в Харківській області, ГУ МВС України в Харківській області щодо проведення заходів по недопущенню дестабілізації громадсько -політичної обстановки у місті Харкові, керуючись ст.ст. 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Заборонити фізичним та юридичним особам використовувати салюти, феєрверки та інші піротехнічні засоби на території міста Харкова на період проведення антитерористичної операції в Україні.

2. Харківському міському управлінню ГУ МВС України в Харківській області (Бойко О.О.) спільно з Харківським міським управлінням ГУ ДСНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) згідно з повноваженнями, наданими відповідними законами вжити заходи, які забезпечать спокій та охорону громадського порядку.

3. Департаменту підприємництва та споживчого ринку (Проскурін А.М.) провести роз’яснювальну роботу серед працівників закладів ресторанного господарства щодо виконання даного рішення.

4. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) оприлюднити це рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Секретар міської ради                                                                   О.М. Новак
Друкувати