Про припинення опалювального сезону в місті Харкові
У К Р А Ї Н А 
ХАРКІВСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА
 
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
 
 
Від __08.04.2019_____ № 15/1

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Припинити в місті Харкові опалювальний сезон у житлових будинках та приміщеннях, які обладнані індивідуальними опалювальними приладами, а також у лікарнях, закладах освіти та інших закладах побутового та соціально- культурного призначення з 10 квітня 2019 року.
2. КП «Харківські теплові мережі» (Андрєєв С.Ю.), ТОВ «Котельні лікарняного комплексу» (Ніколаєнко Є.В.):
2.1. Забезпечити відключення систем опалення будинків, лікарень, закладів освіти та інших закладів побутового та соціально-культурного призначення від систем теплопостачання.
2.2. Виконати нарахування за послуги з централізованого опалення споживачам, які мешкають у житлових будинках, що не оснащені приладами обліку теплової енергії, відповідно до фактичного терміну тривалості опалювального сезону.
3. Дозволити лікарням, закладам освіти та іншим закладам побутового та соціально-культурного призначення здійснювати опалення приміщень у межах бюджетних призначень на відповідний період.
4. Рекомендувати ПАТ «Харківміськгаз» (Джиоєв Р.Л.) забезпечити своєчасне відключення газових опалювальних приладів відповідно до чинних норм та правил.
5. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради, Департаменту
житлового господарства (Нехорошков Р.Б.), Департаменту комунального господарства (Богач O.A.), Департаменту освіти (Деменко О.І.), Департаменту культури (Бабицька С.І.), Департаменту охорони здоров’я (Сороколат Ю.В.), Департаменту праці та соціальної політики (Болгова JI.B.), Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Чубаров О.С.) вжити необхідних заходів щодо відключення від мереж теплопостачання житлових будинків, підприємств, установ та організацій, які знаходяться в їх підпорядкуванні.
6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Терехова І.О.


Міський голова                                                                      Г.А. КЕРНЕС

 

Друкувати