Протокол №11 позачергового засідання міської комісії Щодо виділення коштів закладам охорони здоров'я міста для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби CОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території м. Харкова.

Комісія відмічає:

Останнім часом різко погіршилась епідеміологічна ситуація, швидко збільшується кількість хворих на коронавірусну хворобу Covid-19 з важким перебігом захворюваності. У передбачення збільшення кількості ліжок у відділенні анестезіології з палатами інтенсивної терапії, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби CОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та відповідно до постанови КМУ від 20.03.2020
№ 225 «Деякі питання закупівлі товарів робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної  хвороби CОVID-19 на території України» зі змінами, на виконання наказу МОЗ України від 28.03.2020 № 722 «Організація надання медичної допомоги хворим на коронавірусну  хворобу CОVID-19»,

Комісія вирішила:

  1. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) підготувати уточнені розрахунки обсягу коштів з резервного фонду бюджету міста на придбання лікарських засобів, медичного обладнання та благоустрою території для встановлення кисневої станції для надання медичної допомоги пацієнтам, хворим на CОVID-19.

                                                   Термін виконання: 09.09.2021

  1. Департаменту бюджету та фінансів (Таукешева Т.Д.) підготувати пропозиції щодо підстав виділення коштів з резервного фонду бюджету міста Харкова та проєкт рішення виконавчого комітету Харківської міської ради.

                                                   Термін виконання: 15.09.2021

  1. Департаменту економіки та комунального майна (Фатєєв М.І.) підготувати узагальнений висновок щодо підстав виділення коштів з резервного фонду бюджету міста Харкова.

                                                   Термін виконання: 15.09.2021

  1. Контроль за виконанням даного рішення комісії покласти на заступника міського голови з питань охорони здоров'я і соціального захисту населення Горбунову-Рубан С.О. і секретаріат комісії (Пушкарьов О.Ф.)

 

Інформацію про виконання протокольних рішень надавати через Департамент по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту. 

 

                    
Заступник міського голови
з питань охорони здоров'я
та соціального захисту населення,
заступник голови комісії                                     С.О. ГОРБУНОВА-РУБАН

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes