Про святкування 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України
У К Р А И Н А 
ХАРЬКОВСКИЙ  ГОРОДСКОЙ  ГОЛОВА
 
 
РАСПОРЯЖЕНИЕ
 
 
От __06.08.2021_____ № 59/1

З метою підготовки до святкування пам’ятних дат, вирішення на належному рівні художньо-організаційних, технічних та інших питань, які забезпечать високу якість проведення всіх святкових заходів, керуючись ст.ст. 42, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити:

1.1. Склад робочої групи з організації та підготовки до святкування 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України згідно з додатком 1.

1.2. План основних заходів, присвячених відзначенню 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України, згідно з додатком 2.

2. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) забезпечити проведення культурних програм основних заходів з нагоди святкування 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України та урочистої церемонії нагородження Почесних громадян міста Харкова.

3. Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити запрошення на святкування 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, проведення урочистої церемонії нагородження Почесних громадян міста Харкова, 30-ї річниці незалежності України представників офіційних делегацій, депутатів усіх рівнів, Почесних громадян міста Харкова та представників громадськості.

4. Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо забезпечення чергування машин швидкої медичної допомоги з бригадами лікарів для обслуговування в разі потреби відвідувачів святкових заходів.

5. Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради (Чубаров О.С.) забезпечити координацію роботи волонтерів під час проведення святкових заходів згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

6. Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради (Сирота С.Б.), Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Бура В.Ю.) забезпечити приведення до належного стану відповідну територію міста з метою святкування 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України до 18.08.2021.

7. Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради (Китайгородська В.В.) забезпечити:

7.1. Організацію проведення міського ярмарку їжі у сквері «Стрілка» з 21.08.2021 по 24.08.2021.

7.2. Встановлення біотуалетних кабін на час проведення масових заходів.

8. Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради (Сирота С.Б.) забезпечити:

8.1. Роботу зовнішнього освітлення та святкової ілюмінації міста в період з 18.08.2021 по 27.08.2021.

8.2. Організацію електропостачання сцени та сценічного обладнання під час проведення святкових заходів на майдані Свободи з 23.08.2021 по 24.08.2021 та на поверхні річки Харків уздовж Нетіченської набережної з 22.08.2021 по 24.08.2021.

8.3. Організацію електропостачання об’єктів для проведення міського ярмарку їжі у сквері «Стрілка» з 21.08.2021 по 24.08.2021.

9. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Бура В.Ю.) забезпечити:

9.1. Приведення до належного стану майдану Свободи до початку святкових заходів.

9.2. Чергування прибиральників під час проведення святкових заходів з 23.08.2021 по 24.08.2021 на майдані Свободи. Звернути особливу увагу на стан прилеглої до сцени території під час проведення святкових заходів.

9.3. Санітарне прибирання майдану Свободи після проведення святкових заходів 25.08.2021.

10. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту Харківської міської ради (Топчій В.О.) організувати координацію спільних заходів ГУ Національної поліції в Харківській області (Рубель А.М.) та ХМВ ГУ ДСНС України у Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення святкових заходів.

11. Рекомендувати ГУ Національної поліції в Харківській області (Рубель А.М.) забезпечити:

11.1. Охорону громадського порядку під час проведення святкових заходів, приділити особливу увагу заходам на майдані Свободи з 23.08.2021 по 24.08.2021 та на поверхні річки Харків уздовж Нетіченської набережної з 22.08.2021 по 24.08.2021.

11.2. Охорону сцени (у тому числі сценічного обладнання) та встановлених об’єктів на майдані Свободи, у сквері «Стрілка» та на поверхні річки Харків уздовж Нетіченської набережної цілодобово з 20.08.2021 по 25.08.2021.

12. Департаменту інфраструктури Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) сприяти забезпеченню:

12.1. Організації руху транспортних засобів з урахуванням проведення масових заходів у центральній частині міста.

12.2. Транспортом учасників святкових заходів згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

13. Комунальному підприємству «Комплекс з вивозу побутових відходів» (Аббасов Ф.С.) вжити необхідні заходи щодо встановлення додаткових контейнерів для сміття в місцях проведення святкових заходів.

14. Покласти на комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» (Кутоманов Д.Є.) виконання всіх необхідних робіт, пов’язаних з оформленням міста (у тому числі вулиць та магістралей) до святкових заходів.

15. Департаменту адміністративно-господарської діяльності (Дашутін В.В.) здійснити заходи щодо виготовлення та придбання поліграфічної і сувенірної продукції.

16. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів з нагоди святкування 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 30-ї річниці незалежності України.

17. Рекомендувати головам адміністрацій районів Харківської міської ради провести святкові заходи в місцях масового відпочинку населення відповідного району.

18. Адміністраціям районів Харківської міської ради, керівникам служб міста, закладів культури та мистецтв, організаціям і підприємствам вжити необхідні заходи щодо додержання правил пожежної безпеки в місцях проведення святкових заходів з масовим перебуванням людей, особливо дітей та підлітків. 

19. Контроль за виконанням розпорядження за умови дотримання вимог постанов Кабінету Міністрів України, що діють у період карантину, покласти на першого заступника міського голови Новака О.М.




Секретар міської ради                                                                                    І.О. ТЕРЕХОВ

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes