Про святкування 69-ї річниці визволення м.Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 21-ї річниці незалежності України
У К Р А И Н А 
ХАРЬКОВСКИЙ  ГОРОДСКОЙ  ГОЛОВА
 
 
РАСПОРЯЖЕНИЕ
 
 
От __16.08.2012_____ № 3700

З метою підготовки до святкування пам'ятних дат, вирішення на належному рівні художньо-організаційних, технічних та інших питань, які забезпечать високу якість проведення всіх святкових заходів, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити:
1.1. Склад робочої групи з організації та підготовки до святкування 69-ї річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 21-ї річниці незалежності України (додаток 1).
1.2. Склад режисерсько-постановчої групи з організації та підготовки до святкування 69-ї річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 21-ї річниці незалежності України (додаток 2).
1.3. План основних заходів, присвячених святкуванню 69-ї річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 21-ї річниці незалежності України (додаток 3).

2. Виконавчим органам Харківської міської ради не планувати проведення будь-яких масових заходів у період з 17 по 28 серпня 2012 року на майдані Свободи.

3. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) спільно з Департаментом організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити підготовку та проведення основних заходів, присвячених 69-й річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників, Дню міста, Дню Державного Прапора України, 21-й річниці незалежності України на високому організаційному та художньому рівні.

4. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів для обслуговування, в разі потреби, відвідувачів святкових заходів на майдані Свободи, у парках міста та інших місцях проведення масових заходів.

5. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.):
5.1. Забезпечити приведення в належний стан майдану Свободи, місць проведення святкових заходів згідно з планом основних заходів.
5.2. Забезпечити чергування прибиральників під час проведення заходів на майдані Свободи 23 серпня 2012 року з 1800 до завершення заходів. Звернути особливу увагу на стан прилеглої території сцени під час проведення святкових заходів.
5.3. Забезпечити санітарне прибирання майдану Свободи до початку заходів, прибирання сцени з 1600 до 1800, та санітарне прибирання майдану Свободи після проведення святкових заходів 24 серпня 2012 року.

6. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.):
6.1. Забезпечити організацію електропостачання сцени та сценічного обладнання під час проведення святкових заходів на майдані Свободи.
6.2. Забезпечити святкову ілюмінацію центральної частини міста з 20 серпня 2012 року по 25 серпня 2012 року.

7. Департаменту житлового господарства (Нехорошков Р.Б.) забезпечити на майдані Свободи під час проведення заходів додаткові контейнери для сміття.

8. Покласти на комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» (Попов О.В.) виконання всіх необхідних робіт, пов’язаних з оформленням міста, у тому числі вулиць та магістралей, до святкових заходів, а також виготовлення та придбання поліграфічної і сувенірної продукції за рахунок власних коштів підприємства.

9. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити:
9.1. Координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та ХМУ ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення святкових заходів та феєрверку 23 серпня 2012 року о 2400 на майдані Свободи.
9.2. Координацію заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та КП «Муніципальна охорона» (Шовкопляс М.І.) щодо охорони сцени (в тому числі сценічного обладнання), трибун на майдані Свободи згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

10. Запропонувати ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) забезпечити:
10.1. Охорону громадського порядку під час проведення репетиції та святкових заходів на майдані Свободи 23.08.2012р.
10.2. Охорону святкового оформлення на майдані Свободи з 19.08.2012р. по 25.08.2012р.

11. Департаменту транспорту та зв’язку Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення масових заходів у центральній частині міста згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

12. Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (Проскурін А.М.):
12.1. Забезпечити питною водою ветеранів Великої Вітчизняної війни – учасників святкових заходів на майдані Свободи згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.
12.2. Вжити в межах компетенції відповідні заходи щодо недопущення торгівлі алкогольними напоями, слабоалкогольними напоями, пивом на винесення (в тому числі у скляній та пластиковій тарі) у магазинах, підприємствах ресторанного господарства, об’єктах дрібно-роздрібної торгівлі, розташованих у місцях проведення масових заходів.
12.3. Забезпечити встановлення біотуалетних кабін під час проведення масових заходів на майдані Свободи згідно з заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

13. Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту (Хижняк А.В.) спільно з Департаментом праці та соціальної політики Харківської міської ради (Болгова Л.В.) забезпечити координацію роботи волонтерів під час проведення святкових заходів щодо святкування 69-ї річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 21-ї річниці незалежності України.

14. Запропонувати головам районних адміністрацій районів Харківської міської ради провести святкові програми в місцях масового відпочинку населення відповідного району.

15. Головам районних адміністрацій Харківської міської ради, керівникам служб міста, закладів культури та мистецтва, учбових закладів, організаціям і підприємствам вжити необхідні заходи щодо додержання правил пожежної безпеки у місцях проведення святкових заходів із масовим перебуванням людей, особливо дітей та підлітків.

16. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради (Сидоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення в засобах масової інформації заходів щодо святкування 69-ї річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 21-ї річниці незалежності України.

17. Департаменту адміністративно-господарської діяльності (Сотніков В.І.) забезпечити прибирання трибун до проведення святкових заходів на майдані Свободи 23.08.2012р.

18. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кривцова О.С.


Міський голова                                                                           Г.А. Кернес 
Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes