Звернення Харківської міської ради з приводу потенційної терористичної загрози
03 листопада 2016 10:45 Місто
Звернення Харківської міської ради з приводу потенційної терористичної загрози Управління Служби безпеки України в Харківській області отримало інформацію про потенційні загрози проведення на території регіону масових протестних заходів антидержавного характеру з 4 по 20 листопада.

За інформацією СБУ, заклики прийти на такі протестні акції поширюють через соціальні мережі представники проросійськи налаштованих політичних структур. Як дати проведення масових акцій антидержавного характеру зазначено 4 листопада - так званий «День народної єдності», державне свято Російської Федерації, та 19 листопада - заплановані масові заходи в великих містах України в рамках акції «Тарифний супротив».

Харківська міська рада просить городян бути гранично уважними і обережними, особливо в місцях масового скупчення людей, звертати увагу на підозрілі предмети і залишені сумки в транспорті, магазинах, торгових центрах. Також буття пильними по відношенню до сторонніх людей, які намагаються потрапити в під'їзди житлових будинків, горища і підвали.

У разі виявлення найменшої небезпеки громадянам радять звертатися на «гарячі» лінії СБУ за тел. 700-34-50 або 067-570-10-77.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини