У сквері «Стрілка» пройдуть концерти і лазерне шоу на воді
19 серпня 2016 11:30 Культура
У сквері «Стрілка» пройдуть концерти і лазерне шоу на воді Низка заходів, присвячених Дню Харкова та Дню Незалежності України, відбудуться з 20 по 24 серпня в районі скверу «Стрілка».

Концерти пройдуть на сцені, яка встановлена ​​на воді. У концертах візьмуть участь виконавці джазової та поп-рок-музики, оперні та естрадні співаки, танцювальні та вокальні колективи міста.

Так, 20 серпня пройде концертна джазова програма, яку виконають джазові ансамблі, театри пісні, шоу-балети. Початок концерту - о 19:30.

21 серпня перед гостями виступлять колективи сучасної хореографії та хіп-хопу, вокальні колективи, в тому числі фіналісти національного відбору Євробачення 2016, харківська поп-рок-група «PRINGLEZ». Початок - о 19:30.

22 серпня пройде шоу-програма, в рамках якої відбудеться вистава «Лабораторії божевільних вчених» і проекційно-лазерне шоу на воді. Початок - о 19:30.

23 серпня відбудеться концерт за участю переможців та фіналістів телевізійних шоу талантів і Великого Слобожанського ансамблю пісні і танцю, духових оркестрів, а також оперного співака Володимира Гришка. Початок - о 19:00.

24 серпня перед відвідувачами виступлять театр народної музики України «Обереги», група «Місто» і пройде проекційно-лазерне шоу на воді. Початок - о 19:30.

З повною програмою заходів можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини