У п'ятницю на вулиці Сумській буде заборонений рух транспорту
12 січня 2017 15:10 Оперативна інформація
У п'ятницю на вулиці Сумській буде заборонений рух транспорту Рух усіх видів транспорту по вул. Сумській, на ділянці від пров. Мечникова до вул. Свободи, буде заборонений з 12:00 до 14:00 13 січня.

Це пов'язано з проведенням фестивалю вертепів «Перлини Слобожанщини: Різдвяні свята» біля Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. В. Лисенка.

На цей період рух автобусів буде організований наступним чином:

№119е: вул. Вернадського - пров. Подільський - пров. Короленка - пров. Вірменський (в зворотному напрямку: пров. Плетнівський - вул. Кооперативна) - пл. Павлівська - пл. Сергіївська - вул. Клочківська - узвіз Клочківській - пл. Свободи - пр. Науки і далі за маршрутом;

№78е, 202е: вул. Університетська - вул. Мечникова - вул. Пушкінська - вул. Ярослава Мудрого - вул. Сумська і далі за маршрутом;

№20е, 88е, 217е: пров. Спартаківський - вул. Університетська - узвіз Соборний - вул. Клочківська - узвіз Клочківській - пл. Свободи - пр. Науки і далі за маршрутом.

Також 13 і 14 січня буде припинена робота майданчика для паркування на вул. Сумській та вул. Римарській, в районі ХНАТОБ.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини