У поштовій резиденції Діда Мороза приймають листи від маленьких харків'ян
25 грудня 2013 13:57
У поштовій резиденції Діда Мороза приймають листи від маленьких харків'ян Казкова резиденція Діда Мороза у рамках всеукраїнського турне сьогодні, 25 грудня, розмістилася на пл. Свободи у Харкові.

Цю резиденцію по праву можна назвати поштовою, адже саме там Дід Мороз та його помічники приймають листи з побажаннями від дітей з усієї України. Сьогодні резиденція зустріла своїх харківських відвідувачів казковою шоу-програмою та солодощами. Крім того, всі малюки змогли поспілкуватися з Дідом Морозом і сфотографуватися з ним.
 
Директор Харківської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Едуард Баглаєнко привітав гостей свята з наступаючим Новим роком, побажав їм здійснення всіх бажань і зазначив, що цього року проходить всеукраїнський тур казкової резиденції. Так, сьогодні до 19:00 вона працюватиме на харківській площі, а завтра вирушить до Донецька, де її відкриють 28 грудня. Казкові листоноші вже отримали новорічні листи в Одесі, Житомирі, Бучі та Дніпропетровську.
 
За словами Едуарда Баглаенко, торік «Укрпошта» отримала понад 22 тис. листів, адресованих Діду Морозу. Цього року автори найбільш зворушливих листів відправляться на головну ялинку країни - в Київ, де на них чекатиме святковий концерт.

Нагадаємо, на пл. Свободи в новорічному містечку встановлено будинок Діда  Мороза, працюватиме до останнього дня шкільних канікул - 13 січня, а ось листи з побажаннями маленьких городян будуть приймати до 31 грудня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини