У Харкові встановлять 20 нових світлофорів
31 жовтня 2016 13:26 Інфраструктура
У Харкові встановлять 20 нових світлофорів 20 нових світлофорних об'єктів планується встановити до кінця року на великих магістралях і біля житлових будинків Харкова.

Про це в інтерв'ю газеті «Харьковские известия» повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.

Він зазначив, що цього року заплановано великий обсяг робіт з заміни світлофорів. Це об'єкти по пр. Московському, на вулицях Соїча, Кошкіна, Морозова, Енергетичній, біля поліграфкомбінату на пр. Моковському і біля Харківського електромеханічного заводу, на проспектах Петра Григоренка, Людвіга Свободи і Льва Ландау, вулицях Тахіатаській, Бучми, Грицевця, на майдані Павлівському, вулицях Героїв Праці та Академіка Павлова.

«Це складні і дорогі роботи. Встановленню одного світлофорного об'єкта передує цілий комплекс робіт, включаючи облаштування пішохідних огороджень, установлення дорожніх знаків, спеціального додаткового обладнання та власне реконструкцію світлофорного об'єкту з будівництвом каналізації для прокладання кабелів, установленням відеокамер, датчиків щільності дорожнього руху тощо», - повідомив Сергій Дульфан.

Також директор департаменту зазначив, що для людей з обмеженими можливостями міські світлофори продовжують обладнувати звуковою сигналізацією.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини