У Харкові влітку почнуть курсувати нові тролейбуси
17 квітня 2019 13:17 Інфраструктура
У Харкові влітку почнуть курсувати нові тролейбуси Очікується, що перші чотири нових тролейбуси, придбані в рамках угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку, будуть поставлені в Харків протягом двох місяців.

Про це сьогодні, 17 квітня, повідомив журналістам заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.

За його словами, графік поставок розписаний до півроку, всього очікується надходження 57 тролейбусів. Це будуть 12-метрові низькопідлогові тролейбуси виробництва корпорації «Богдан», які курсуватимуть на маршрутах КП «Тролейбусне депо №2». При цьому Євген Водовозов зазначив, що оновлення рухомого складу буде продовжено і надалі.

Крім того, цього року за кошти міського бюджету планується побудувати тролейбусну лінію, яка остаточно замкне тролейбусне коло Північної Салтівки - від ст. м. «Героїв Праці» до вул. Наталії Ужвій.

«Це дозволить підвозити людей до метро коротшим шляхом і комфортніше», - зазначив Євген Водовозов.

Нагадаємо, що у 2018 році в рамках інвестиційного проекту «Оновлення тролейбусного парку м.Харкова» КП «Тролейбусне депо №2» і Європейський банк реконструкції та розвитку підписали кредитну угоду для оновлення рухомого складу підприємства. У лютому 2019 року між міськрадою та ЄБРР було підписано договір гарантії за проектом. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини