У Харкові пройде хода Дідів Морозів та Снігуроньок
25 грудня 2014 16:41 Культура
У Харкові пройде хода Дідів Морозів та Снігуроньок Святкова хода Дідів Морозів та Снігуроньок відбудеться в суботу, 27 грудня, у Харкові.

У параді планують взяти участь близько 500 головних героїв Нового року, які пройдуть по вул. Сумській - від театру опери та балету до сцени на пл. Свободи.

Збір учасників відбудеться з 13:00 до 13:30 біля будівлі оперного театру, після чого з 13:30 до 14:15 Діди Морози та Снігуроньки рушать по вул. Сумської до пл. Свободи (карети та інші транспортні засоби, задіяні в ході, повернуть з вул. Сумської на пр. Правди).

З 14:30 на пл. Свободи розпочнуться конкурси Дідів Морозів та Снігуроньок. Кожен район міста повинен буде представити свого головного героя Нового року. У журі конкурсу увійдуть діти, які й визначать найдостойніших, на їхню думку, Діда Мороза й Снігуроньку.

Крім того, в перший день шкільних канікул на пл. Свободи почне роботу будиночок Діда Мороза. Традиційно Дід Мороз прийматиме самих маленьких харків'ян, які будуть розповідати йому вірші та співати пісень. Також діти зможуть відправити Дідові Морозу листа з побажаннями, опустивши його в поштову скриньку, встановлену біля будиночка.

Організатори ходи Дідів Морозів - КП «Щасливе місто».

Зазначимо, що на час проведення заходу вул. Сумська буде частково перекрита.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини