У Харкові підписали меморандум з організації якісного обслуговування вболівальників Євро-2012
01 липня 2011 13:10
У Харкові підписали меморандум з організації якісного обслуговування вболівальників Євро-2012 Підписання Меморандуму про співпрацю між виконавчим комітетом Харківської міської ради та Приватним акціонерним товариством «Гамалія» відбулося 1 липня в Харківській міській раді.

Документ присвячений питанням розміщення вболівальників під час проведення в Харкові матчів фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Меморандум підписали заступник Харківського міського голови з питань забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов і президент Приватного акціонерного товариства «Гамалія» Ігор Голубаха.
Підписання меморандуму дасть змогу оптимізувати процес розміщення туристів в готельних підприємствах Харкова та забезпечити злагоджену роботу в цій галузі.

Довідка.
Акціонерне товариство «Гамалія» - головний координатор «Туральянсу 2012», основною метою якого є організація якісного та безпечного прийому та обслуговування іноземних і українських туристів під час проведення Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Регіональний представник АТ «Гамалія» в Харкові - компанія «ДЕЯ-ТУР», яка теж є членом «Туральянсу 2012».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини