Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати
03 грудня 2013 11:45
Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територія перед в'їздом на Бурсацький міст очищена від самовільно встановлених кіосків і магазинів, а навесні її чекає благоустрій та озеленення.

Про це сьогодні, 3 грудня, повідомив начальник міської інспекції з благоустрою та екології Департаменту комунального господарства Юрій Коваленко.

За його словами, територія праворуч перед Бурсацьким мостом протягом багатьох років використовувалася не за призначенням. Тут проходить магістраль теплотраси і, тим не менше, ця ділянка завжди була забудована торговими павільйонами, на які не було дозвільних документів.

«Проводилася планова перевірка території, прилеглої до Центрального ринку. Було виявлено порушення Правил благоустрою міста: без дозвільних документів тут велася торгівля в павільйонах і з лотків. Інспекція повідомила керівництво ринку про необхідність звільнення цієї території , і три тижні тому тут вже було демонтовано вісім торгових точок. Після цього працівники комунальних служб провели заміну ділянки теплотраси, в охоронній зоні якої і розташовувалися ці павільйони. Найближчим часом на цій території приберуть лотки стихійної торгівлі, а їхнім власникам запропонують альтернативні місця на території самого ринку», - зазначив Юрій Коваленко.

Він підкреслив, що навесні продовжаться роботи з благоустрою цієї ділянки. Там буде прокладений тротуар, розбита зелена зона, сухостійні дерева будуть знесені, а фасади прилеглих будинків - відреставровані і пофарбовані.

Генеральний директор Центрального ринку Юрій Медведєв уточнив, що адміністрація ринку виконає припис інспекції: на підходах до ринку несанкціонована торгівля буде припинена, і надалі охорона ринку стежитиме, щоб стихійна торгівля не поновилася. Він підкреслив, що реалізатори не залишаться без торгових місць, їм будуть запропоновані місця на ринку. За його інформацією, на цьому майданчику торгівлю вели до двадцяти лотків.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати Територію перед Центральним ринком почали упорядковувати

Друкувати
Останні новини