Сьогодні на площі Свободи розпочнеться триденне святкування Масляної
24 лютого 2017 13:04 Суспільство
Сьогодні на площі Свободи розпочнеться триденне святкування Масляної Святкування Масляної розпочнеться сьогодні, 24 лютого, о 16:00 на пл. Свободи в Харкові.

У суботу та неділю у масляному містечку, яке працює на площі з 21 лютого, буде проходити святкова розважальна програма. Початок програми - щодня о 12:00.

У центрі площі встановлено 12-метрову сцену, щоб виступаючих було видно з усіх боків. Масляний ярмарок працює щодня з 11:00 до 23:00. На площі також працюють ковзанка та фудкорт - свої страви представляють різні ресторани міста, і відвідувачі можуть спробувати млинці з різноманітними начинками.
 
У неділю, 26 лютого, на святковій сцені виступить музикант, учасник групи «5'nizza» і тренер проекту «Голос країни» Сергій Бабкін. Співак виступить після святкової ходи, початок якої заплановано на 16:00. Актори, танцювальні, вокальні колективи - всього близько тисячі осіб - пройдуть по вулиці Сумській - від пл. Конституції до пл. Свободи. Під час ходи відбудуться два танцювальних флешмоби - біля пам'ятника Тарасові Шевченку і біля Будинку рад.

Нагадаємо, що цього року темою свята стане Парад планет: у кожного району буде своя театралізована зона, присвячена одній з планет Сонячної системи, де 25 та 26 лютого проходитимуть інтерактивні програми. На площі проведуть традиційні забави: перетягування каната, кулачні бої. Для харків'ян приготували подарунки - сувеніри і солодощі. Завершиться святкування традиційно - спаленням масляного опудала Марени, що символізує прощання із зимою і зустріч весни.

Нагадаємо, що на час проведення ходи у неділю, 26 лютого, буде обмежено рух транспорту по вул. Сумській. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини