Рудольф Джуліані: Поділимося з харків'янами досвідом Нью-Йорка
19 листопада 2017 20:32 Міжнародне співробітництво
Рудольф Джуліані: Поділимося з харків'янами досвідом Нью-Йорка Радник Президента США Дональда Трампа, колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані сьогодні, 19 листопада, відвідав Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького.

Це була перша екскурсія містом для Рудольфа Джуліані, який прибув у неділю до Харкова з робочим візитом. Про парк Горького колишньому меру Нью-Йорка розповів Харківський міський голова Геннадій Кернес. Після невеликого ознайомчого туру Рудольф Джуліані поділився своїми враженнями.

«Парк Горького дуже гарний, мені сподобався. В певний момент навіть захотілося покататися на американських гірках! Також я бачу, що в цілому все місто дуже чисте. Ще впало в око, що вашого мера люблять, бо до нього підходять люди, спілкуються, фотографуються», - сказав Рудольф Джуліані.

Також він торкнувся тематики завтрашньої наради «Харків - безпека і правопорядок», на якій збирається презентувати напрацювання щодо поліпшення сфери безпеки в місті Харкові.

«Перше, про що ми говоритимемо, - це речі, які привнесуть більше безпеки, про основи, які потрібно створити для поліпшення правопорядку в місті. Будемо ділитися досвідом Нью-Йорка в роботі поліції і її взаємодії з міською владою. Це важливі теми», - зазначив Рудольф Джуліані.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини