Президент Порошенко відкрив Регіональний центр послуг
01 вересня 2017 16:43 Місто
Президент Порошенко відкрив Регіональний центр послуг Глава держави назвав революційною можливість отримання понад 400 послуг в одному місці, а також відзначив незвичайне архітектурне виконання будівлі.

1 вересня Президент України Петро Порошенко взяв участь у відкритті Харківського регіонального центру послуг. Він буде обслуговувати жителів Харкова і області, яким необхідні послуги адміністративного та пенсійного обслуговування, соціального захисту, реєстрації, земельного кадастру, державного архітектурно-будівельного контролю та багато інших. У відкритті взяли участь Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, Надзвичайний і повноважний посол США в Україні Марі Йованович, депутати Верховної Ради України.

В основу роботи нового центру покладені доступність, прозорість і оперативність контакту органів влади, громадян та бізнесу. У будівлі колишнього будинку побуту на проспекті Тракторобудівників, 144 на площі майже 6 тис. кв. метрів обладнані понад 300 місць для прийому людей, обробки і видачі документів. Організовано систему електронної черги, в центрі є ігрова зона, банківські та інші сервіси.

«Замість довжелезних черг, коли без хабара не можна отримати ні паспорт, ні довідку, тут вас зустрічають ввічливі, добре навчені фахівці. Не потрібно більше ходити колами, в одному місці - близько 400 послуг, без корупції, з повагою, включаючи отримання біометричного паспорта. Це велика подія для всієї України, і я дякую всім причетним до виконання цього завдання», - сказав Петро Порошенко, виступаючи на відкритті.

Регіональний центр послуг побудований за рік. Фінансування робіт забезпечено бюджетом Харківської міської ради за участю коштів американського уряду за програмою USAID. Центр працює за максимально зручним для відвідувачів графіком: 6 днів на тиждень, у два з яких - до 20:00, без перерви.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини