На площі Свободи відкрилася найбільша безкоштовна ковзанка
30 грудня 2015 18:38 Місто
На площі Свободи відкрилася найбільша безкоштовна ковзанка Льодовий майданчик почав працювати сьогодні, 30 грудня, на пл. Свободи, біля головної ялинки міста Харкова.

Це найбільша в Україні ковзанка на відкритому просторі, і відкрита вона з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Під час відкриття ковзанки харків'янам та гостям міста презентували новорічне льодове шоу «Казка про сплячу красуню».

У святковому відкритті льодового майданчика взяв участь перший заступник міського голови Ігор Терехов. Він привітав усіх харків'ян з наступаючим Новим роком і запросив активно кататися на цій ковзанці.

«Тут була виконана величезна робота, монтаж льодового майданчика тривав близько місяця. І сьогодні ми його відкриваємо на радість харків'ян і гостей міста. Я закликаю всіх: досить сидіти за комп'ютерами, перед телевізорами, приходьте на площу Свободи, щоб абсолютно безкоштовно покататися на цій чудовій ковзанці», - звернувся до харків'ян Ігор Терехов.

Зазначимо, що льодовий майданчик на пл. Свободи відкритий для всіх бажаючих. Його довжина - 56 м, ширина - 26 м, площа - близько 1 тис. кв. м. На ковзанку можна приходити зі своїми ковзанами або взяти їх напрокат прямо на місці. Одне катання становить 40 хв. Одночасно на ній може кататися не більше 100 чоловік. Ковзанка працюватиме протягом трьох місяців щодня з 9:00 до 23:00. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини