На День перемоги в центрі Харкова буде заборонено паркування
02 травня 2019 16:52 Оперативна інформація
На День перемоги в центрі Харкова буде заборонено паркування На пл. Конституції, узвозі Соборному, вул. Пушкінській, Бєлгородському шосе і пл. Свободи тимчасово обмежать паркування 7, 8 і 9 травня.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано зі святкуванням 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Так, 7 травня з 7:00 до 15:00 буде заборонено паркування транспорту на пл. Конституції, від вул. Пушкінської до пр. Московського (з двох сторін), від узвозу Соборного до пл. Павлівської (з боку Палацу праці) і по узвозу Соборному, від вул. Квітки-Основ'яненка до пл. Конституції.

8 травня з 7:00 і до завершення заходу не можна буде припаркуватися на вул. Пушкінській - від вул. Чайковського до вул. Студентській - та по вул. Лермонтовській - від вул. Пушкінської до будинку №10.

У День перемоги, 9 травня, з 7:00 до 10:00 буде заборонено паркування по Білгородському шосе в районі Меморіалу Слави, і з 7:00 до 11:00 - на пл. Свободи, на ділянці від вул. Трінклера до пр. Науки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини