Харків'яни схвалюють роботу міського голови
30 березня 2016 14:57 Місто
Харків'яни схвалюють роботу міського голови За даними соціологічного дослідження, яке проводилося на замовлення уряду Канади, харків'яни схвалюють роботу Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Дослідження на замовлення уряду Канади з 20 січня до 8 лютого 2016 року провела соціологічна група «Rating group Ukraine» за підтримки «Міжнародного Республіканського Інституту». Опитування проводилося в 22 обласних центрах України, а також в Маріуполі Донецької області та Сєвєродонецьку Луганської області. У ньому взяли участь 19 тис. респондентів у віці від 18 років. Мета дослідження - з'ясувати, як жителі українських міст відносяться до роботи органів центральних і місцевих органів влади.

Згідно з дослідженням, 18% харків'ян повністю схвалили роботу міського голови, 51% - частково схвалили, 16% - частково не схвалили, 7% - не схвалили. Також більше всіх серед українців харків'яни підтримали роботу виконавчого комітету міськради.

Крім того, згідно з опитуванням, Харків лідирує в кількох категоріях - освітлення, прибирання сміття, теплопостачання, друге місце місто посіло за розвитком транспортної інфраструктури.

За результатами дослідження, найбільше своїм містом пишаються жителі Львова (73%), Вінниці (72%), Одеси (72%), Харкова та Івано-Франківська (71%).

Зазначимо, що результати опитування будуть використані для подальшої дискусії про децентралізацію, антикорупційні ініціативи та інші реформи. З повною інформацією про рейтинг можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини