Харків'ян запрошують на всеукраїнську онлайн-виставку освітніх установ
29 березня 2018 13:12 Освіта
Харків'ян запрошують на всеукраїнську онлайн-виставку освітніх установ Всеукраїнська онлайн-виставка «Країна освіти» проходить з 29 по 30 березня на Міжнародному виставковому порталі «ExpoUniverse».

За словами організаторів виставки, «Країна освіти» - це новий рівень взаємодії школярів, абітурієнтів та їхніх батьків з навчальними закладами та організаціями. Всі бажаючі зможуть отримати нові знання, підвищити свій кваліфікаційний рівень, а також знайти для себе корисну інформацію. Онлайн-виставка забезпечує безпосередній контакт учасників у реальному часі.

Для того, щоб відвідати виставку, необхідно зареєструватися на порталі «ExpoUniverse».

В онлайн-режимі всі бажаючі можуть ознайомитися з навчальними закладами, профільними курсами і молодіжними програмами в Україні та ближньому зарубіжжі, дізнатися актуальні пропозиції від них та отримати відповіді на запитання.

В рамках виставки представлені п'ять напрямків: вища і середня освіта; освіта за кордоном; IT-курси; профільні курси; молодіжні програми та стажування (програми з обміну, стажування в компаніях, відпочинок, профільні табори).

Час роботи менеджерів на стенді - з 10:00 до 18:00. Відвідування виставки - безкоштовне.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини