Чорнобильці та афганці прибирають парк Артема
27 березня 2015 12:22 ЖКГ
Чорнобильці та афганці прибирають парк Артема Прибирання території за участю представників організацій чорнобильців та афганців Комінтернівського району пройшло сьогодні, 27 березня, у парку ім. Артема.

Як повідомила заступник голови Адміністрації Комінтернівського району Світлана Лещенко, всього в заході взяли участь близько 400 осіб. Крім афганців та чорнобильців ініціативу з прибирання парку проявили також ветерани Великої Вітчизняної війни, жителі району, волонтери, співробітники установ освіти, територіального центру, адміністрації району, Пенсійного фонду, Харківського вищого професійного училища №6.

Разом із комунальниками вони прибирали листя і сміття на центральних алеях, газонах і клумбах, а також на прилеглій території біля зупинки «Алея слави». Учасники заходу також кроновали дерева і висадили 25 лип і кленів, прибрали територію навколо пам'ятників загиблим в Афганістані та в результаті аварії в Чорнобилі, біля стел, відремонтували пам'ятні знаки, встановили урни і виконали інші роботи з санітарної очистки парку.

За словами Світлани Лещенко, цього року в Комінтернівському районі провели вже 16 суботників, чотири з них - у приватному секторі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини