Через марафон рух транспорту на деяких вулицях у Харкові буде заборонений
18 серпня 2016 15:48 Оперативна інформація
Через марафон рух транспорту на деяких вулицях у Харкові буде заборонений Рух транспорту по маршруту 31-го Міжнародного традиційного легкоатлетичного марафону «Визволення» та бігу по шосе буде заборонений з 7:00 до 15:00 21 серпня.

Так, рух буде зупинено на вул. Новгородській - на ділянці від вул. Липової до вул. Динамівської, вул. Динамівській - на ділянці від вул. Новгородської до вул. Трінклера, на в'їзді Трінклера, вул. Весніна - на ділянці від в'їзду Трінклера до вул. Сумської, вул. Сумській - на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, на Білгородському шосе - на ділянці від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Курчатова.

На цей період буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській та Бєлгородському шосе - на ділянці від пр. Незалежності до вул. Академіка Проскури, по вул. Академіка Проскури, вул. Чкалова, вул. Лісопарковій та вул. Дерев'янка - на ділянці від Білгородського шосе до вул. Балакірєва. Рух тролейбусів буде організовано наступним чином:

№2: розворотне коло «пр. Перемоги» - пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - майдан Свободи;

№12: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги.

Також тимчасово змінять маршрути руху автобуси №17е, 33е, 55е, 65е, 89е, 202е, 215е, 223е, 263е, 271е, 278е, 291е, 296е, 302е. Детальніше зі змінами можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини