На вулиці Дерев'янка відкрили майданчик для вигулу собак
15 серпня 2016 20:21 Суспільство
На вулиці Дерев'янка відкрили майданчик для вигулу собак Майданчик для вигулу собак відкрили сьогодні, 15 серпня, в районі будинку №14-а по вул. Дерев'янка.

Як повідомив кінолог КП «Центр поводження з тваринами» Петро Полященко, це вже 18-й майданчик у місті Харкові.

«Потреба в майданчику була дуже висока, тому що в цьому мікрорайоні багато домашніх собак. До того ж, тут ходить велика кількість людей, школярів. Саме тому, з метою безпеки, ми побудували майданчик із огорожею. Набір снарядів дозволяє самостійно підготувати собаку на початковому рівні», - зазначив Петро Полященко.

За його словами, на майданчику також проводитимуться акції від «Центру поводження з тваринами», консультації кінологів і ветеринарів.

Зазначимо, для того, щоб у мікрорайоні встановили майданчик для вигулу собак, необхідно надіслати заявку на адресу центру, після чого фахівці комунального підприємства визначать місце, де можна облаштувати такий майданчик. У планах міста - до жовтня встановити 23 майданчики для вигулу собак. Скоро вони з'являться на пр. Науки, 39-а, пр. Тракторобудівників (за лікарнею №11), на вул. Бібліка, 2, вул. Дружби Народів, 232-б, вул. Гвардійців Широнінців, 48-в.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини