Про впорядкування найменувань

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ СОВЕТ
ХАРЬКОВСКОЙ ОБЛАСТИ
XX СЕССИЯ VI СОЗЫВА

РЕШЕНИЕ
От 2012-10-24 г. № 907/12
З метою встановлення та впорядкування найменувань елементів вулично-дорожньої мережі на території, що включена до меж міста Харкова згідно постанови Верховної Ради України від 06.09.2012 р. № 5215-VI «Про зміну і встановлення меж міста Харків, Дергачівського і Харківського районів Харківської області», враховуючи рекомендації Міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища, на підставі Закону України «Про географічні назви», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Харківська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити перелік поточних назв елементів вулично-дорожньої мережі міста на території, що включена до меж міста Харкова, згідно з Додатком 1.

2. Вважати такими, що втратили чинність пп. 4, 5, 6 рішення 37 сесії Харківської міської ради 4 скликання від 06.07.2005 р. № 105/05 «Про впорядкування назв урбанонімів».

3. Присвоїти найменування елементам вулично-дорожньої мережі міста згідно з Додатком 2.

4. Внести зміни до Реєстру назв урбанонімів м. Харкова, затвердженого рішенням 9 сесії Харківської міської ради 4 скликання від 25.12.2002 р. «Про затвердження Реєстру назв урбанонімів в м. Харкові»:

4.1. Виключити з Реєстру назв урбанонімів м. Харкова відповідні рядки згідно з Додатком 3.

4.2. Включити до Реєстру назв урбанонімів м. Харкова відповідні рядки згідно з Додатком 4.

5. Рішення набуває чинності з 01.11.2012 року.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Харківської міської ради з гуманітарних питань (освіта, культура, духовність, молодіжна політика та спорт) та секретаря Харківської міської ради.


Міський голова                                                            Г.А. Кернес 
Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes