Про визнання обраним депутатом Харківської міської ради 7 скликання Кривулі Віталія Євгеновича

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2016-09-07 р. № 238

місто Харків

  На адресу Харківської міської виборчої комісії Харківської області надійшов лист від Харківської міської ради в якому повідомляється, що        30 червня 2016 року депутат Харківської міської ради 7 скликання                Корінько І.В. помер, що підтверджується свідоцтвом про смерть I-ВЛ                          № 544331 від 04.07.2016.

На підставі п. 8 ч. 1 ст. 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» повноваження депутата Харківської міської ради 7 скликання Корінька І.В. припиняються достроково без прийняття рішення Харківської міської ради.

Відповідно до частини першої статті 90 Закону України «Про місцеві вибори», у разі дострокового припинення повноважень депутата, який обирався в багатомандатному виборчому окрузі, рішенням територіальної виборчої комісії обраним депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати від місцевої організації партії.

Постановою Харківської міської виборчої комісії Харківської області від 3 листопада 2015 року за № 208 «Про визначення черговості кандидатів у депутати до Харківської міської ради у виборчому списку від місцевих організацій партій, які мають право на участь у розподілі депутатських мандатів у багатомандатному виборчому окрузі на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2015 року» визначено черговість кандидатів у депутати до Харківської міської ради.

 

Згідно з додатком № 1 до цієї постанови, який є її невід’ємною  частиною, наступним за черговістю кандидатом у депутати Харківської міської ради 7 скликання у виборчому списку кандидатів у депутати від ХМО Партії «Відродження» є Кривуля Віталій Євгенович, 11 червня 1973 року народження, громадянин України, освіта вища, директор підприємства «ТЕЦМ-Альянс» Харківської обласної організації всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України», проживає у місті Харкові, безпартійний.

Враховуючи наведене, відповідно до частини першої та пункту 2 частини другої статті 90, керуючись частиною п’ятою статті 25, статтею 27 Закону України «Про місцеві вибори»,

Харківська міська виборча комісія Харківської області

ПОСТАНОВЛЯЄ:

  1. Визнати обраним депутатом Харківської міської ради 7 скликання Кривулю Віталія Євгеновича.
  2.  Копію цієї постанови невідкладно надіслати до Центральної виборчої комісії, Харківської міської ради та Кривулі Віталію Євгеновичу.
  3. Цю постанову оприлюднити на інформаційному стенді Харківської міської виборчої комісії Харківської області та на офіційному сайті Харківської міської ради.

 

Голова Харківської міської

виборчої комісії Харківської області                                           Г.В. Биндич

 

Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes