Про призначення проміжних виборів депутатів Харківської міської ради 6 скликання в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 12 і № 41 та оголошення про початок виборчого процесу

Перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад
територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів
25 жовтня 2020 року


ХАРКІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА


Від 2012-12-26 р. № 1

місто Харків

До Харківської міської виборчої комісії Харківської області надійшло звернення Харківської міської ради щодо здійснення передбачених Законом України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» заходів з організації і проведення проміжних виборів депутатів Харківської міської ради 6 скликання в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 12 і № 41.
За результатами розгляду цього звернення Харківська міська виборча комісія встановила таке.
До Харківської міської ради відповідно до вимог частини 2 ст. 78 Конституції України, з урахуванням положень частини 2 ст. 100, частини 1 ст. 101 Закону України «Про вибори народних депутатів України», надійшли особисті заяви Денисенка Анатолія Петровича, обраного в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 та Мисика Володимира Юрійовича, обраного в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 41, про складання ними повноважень депутатів Харківської міської ради 6 скликання.
Ураховуючи вищезазначені заяви Денисенка А.П. та Мисика В.Ю., на підставі п.14 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» Харківською міською радою на 21 сесії прийнято рішення від 19.12.2012 р. № 940/12 «Про організацію проведення проміжних виборів депутатів Харківської міської ради 6 скликання».
Зважаючи на викладене, відповідно до частини п’ятої статті 14, частин третьої, четвертої, п’ятої, шостої та сьомої статті 15, частини третьої статті 81 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», керуючись статтею 27 вказаного Закону, Харківська міська виборча комісія Харківської області

постановляє:

1. Призначити проміжні вибори депутатів Харківської міської ради 6 скликання в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 12 і № 41 на неділю 24 лютого 2013 року.

2. Оголосити початок виборчого процесу проміжних виборів депутатів Харківської міської ради 6 скликання в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 12 і № 41 з 5 січня 2013 року.

3. Постанову оприлюднити в газеті «Харьковские известия», на офіційному сайті Харківської міської ради та направити до Центральної виборчої комісії.


Голова
Харківської міської виборчої комісії
Харківської області                                                      О.В. Дмитренко 
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes