Про очищення території міста Харкова від незаконно розміщених об’єктів

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 2016-02-23 р. № 113


Відповідно до пункту 3.1 Порядку вжиття заходів щодо очищення території міста Харкова від незаконно розміщених об'єктів, затвердженого рішенням 2 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 23.12.2015 № 31/15, рішення Харківської міської постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами  від 22.02.2016 року, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
ВИРІШИВ:
1. Очистити територію міста Харкова від незаконно розміщених об’єктів шляхом відокремлення від місця розташування для подальшого захоронення (видалення) у спеціально відведених місцях згідно з додатком.
2. Заходи з очищення території міста Харкова, зазначені у пункті 1 рішення, здійснити в термін до 01.04.2016.
3. Департаменту територіального контролю Харківської міської ради (Макарець М.Ю.) забезпечити організацію заходів з очищення території міста Харкова від незаконно розміщених об’єктів.
4. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.) разом із КП «Харківські теплові мережі», КП «Харківводоканал»,  КП «Міськсвітло», СКП «Харківзеленбуд», КП «Харківблагоустрій», КП «Муніципальна компанія поводження з відходами» здійснити заходи щодо очищення (звільнення) території міста Харкова від незаконно розміщених об’єктів шляхом їх відокремлення від місця розташування, подальшого розміщення безхазяйних відходів у спеціально відведених місцях для захоронення (видалення).
5. Департаменту житлового господарства Харківської міської ради (Нехорошков Р.Б.) разом із КП «Харківблагоустрій», КП «Комплекс з вивозення побутових відходів» забезпечити перевезення безхазяйних твердих побутових відходів, що утворяться після відокремлення об’єктів від місця їх розташування, до спеціально відведеного місця для подальшого захоронення (видалення) та приведення очищеної території у придатний для подальшого використання стан.
6. Запропонувати Головному управлінню Національної поліції в Харківській області (Дмитрієв А.А.) забезпечити публічний порядок під час виконання рішення виконавчого комітету Харківської міської ради.
7. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити оприлюднення рішення у встановленому порядку.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на директора Департаменту територіального контролю Харківської міської ради Макарця М.Ю.


Міський голова                                                                     Г.А. Кернес

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes