Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим
13 травня 2011 18:33
Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим У рамках реконструкції Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького на всій території парку буде створено умови для комфортного відпочинку харків'ян.
Харківський міський голова Геннадій Кернес зазначив, що необхідно не лише замінити асфальтне покриття  на всіх центральних і прилеглих алеях, але також для зручності харків'ян потрібно заасфальтувати й стежки,  протоптані за довгі роки.
«Якщо харків'яни протоптали ці доріжки, значить, такий маршрут для них зручний і звичний. Тому ми повинні зробити так, щоб у будь-яку погоду можна було ходити цими доріжками - і в дощ, і в сніг», - зазначив  Геннадій Кернес.
Також в парку побудують шість великих сучасних туалетів. Як повідомила керівник проекту реконструкції парку Тетяна Поліванова, у цих санвузлах буде передбачено кабінки для інвалідів, а також для батьків з маленькими дітьми.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим Відпочинок харків'ян у парку ім. Горького після реконструкції стане набагато комфортнішим
Друкувати
Останні новини