Посол Словакії: За роки його роботи Харків став одним з найсучасніших міст
22 грудня 2020 15:35 Місто
Посол Словакії: За роки його роботи Харків став одним з найсучасніших міст Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін надіслав лист зі співчуттям у зв'язку зі смертю Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

«Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті міського голови Кернеса Геннадія Адольфовича. Його смерть є тяжкою втратою.

Обрання пана Кернеса головою міста втретє вкотре підкреслило довіру харків’ян до його курсу на покращення життя в місті. Він невтомно працював на благо та розвиток рідного міста. За роки його роботи на посаді міського голови Харків став одним з найсучасніших та найкомфортніших міст України.

Геннадій Адольфович плідно працював на розвиток регіональної співпраці між містом та закордонними колегами. Міжрегіональне співробітництво є складовою механізму економічного зростання як на національному, так і регіональному рівнях. За його ініціативи пройшло багато зустрічей, конференцій та інших заходів, на яких відбувся взаємний обмін досвідом.

Відносини між Харковом та словацькими партнерами покращилися в різних галузях, зокрема, в економічній, соціальній, культурній. Світла пам’ять!» - сказано у співчутті.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини