Геннадій Кернес отримав нагороду "Визнання народу"
23 лютого 2011 10:44
Геннадій Кернес отримав нагороду Харківський міський голова Геннадій Кернес отримав пам'ятний знак «Визнання народу-2010» від редакції газети «Вечерний Харьков». Нагороду на сесії Харківської міської ради 23 лютого вручив директор ТОВ «Вечерний Харьков» Андрій Жмиров.

За словами директора, «Вечерний Харьков» вдруге нагороджує самих гідних, на думку читачів, громадських діячів, а також підприємства та організації, які зробили найбільший внесок у розвиток міста. Голосування проводилося протягом двох місяців (1 жовтня - 30 листопада) шляхом анкетування в газеті та на сайті «Вечернего Харькова». 

Методом простого підрахунку голосів газета визначила переможців у восьми номінаціях. «Лідером року» читачі визнали Харківського міського голову Геннадія Кернеса.
Читачі відзначили значний внесок Геннадія Кернеса у благоустрій міста. За час перебування на посаді виконуючого обов'язки мера, а потім на посту міського голови Геннадієм Кернесом проведена величезна робота з ремонту та реконструкції парків, скверів, прибудинкових територій, доріг, в тому числі і внутрішньоквартальних.
Так, у 2010 році було впорядковано парк імені Квітки-Основ'яненка, реконструйовані сквер на вул. Іллінська та Свято-Олександрівська площа, встановлено пам'ятник покровителю Харкова - священномученику Олександру, розпочато реконструкцію сквера на бульварі Юр'єва. Крім того, завдяки чіткому контролю і значним зусиллям Геннадія Кернеса була добудована і в строк здана в експлуатацію станція метро «Олексіївська», оптимізована схема руху міського транспорту.
Харківський міський голова висловив подяку читачам газети. «Хочу сказати спасибі всім, хто побачив, що наша діяльність приносить результати, - зазначив Геннадій Кернес. - Виконуючи загальноміські завдання, я й надалі буду працювати заради міста».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини