Житлові будинки Немишлянського району підготовлені до опалювального сезону
04 жовтня 2018 14:27 ЖКГ
Житлові будинки Немишлянського району підготовлені до опалювального сезону Внутрішньобудинкові мережі 468 житлових будинків, розташованих у Немишлянському районі, пройшли гідравлічні випробування і підготовлені до нового опалювального сезону.

Про це сьогодні, 4 жовтня, повідомив головний інженер Немишлянської філії КП «Харківські теплові мережі» Михайло Самойленко.

За його словами, в районі більше 30 км тепломагістралей підготовлені і пройшли гідравлічні випробування. До опалювального сезону підготовлено п'ять квартальних котелень, 16 центральних і 6 індивідуальних теплових пунктів. Крім того, відремонтовано близько 1,2 тис. погонних метрів внутрішньоквартальних мереж і понад 145 км мереж пройшли гідравлічні випробування.

«На сьогоднішній день тривають підготовчі роботи на всіх п'яти теплових ділянках району, включаючи ті, які мають децентралізовані джерела тепла - це п'ять котелень. Тут також ведеться заповнення внутрішньобудинкових систем теплоносієм і проводяться регламентні роботи, щоб безаварійно підключитися до тепла», - зазначив Михайло Самойленко.

Нагадаємо, в Харкові у всіх житлових будинках комунальної форми власності завершено ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання, водовідведення та опалення. Старт опалювального сезону буде дано згідно з погодними умовами. В першу чергу тепло подадуть в установи соціальної сфери.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини