Житлові будинки Фрунзенського та Орджонікідзевського районів готові до опалювального сезону
11 вересня 2014 13:27
Житлові будинки Фрунзенського та Орджонікідзевського районів готові до опалювального сезону Внутрішньобудинкові системи в житлових будинках Фрунзенського та Орджонікідзевського районів комплексно підготовлені до початку нового опалювального сезону. Про це сьогодні, 11 вересня, повідомили на засіданнях районних штабів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період. 

В районах повністю підготували до зими внутрішньобудинкові системи більш 1 тис. Житлових будинків, усі 10 проблемних будинків, де спостерігалися кратні відключення води і тепла, а також 29 житлових будинків, в яких розташовані об'єкти соціальної сфери. 

Крім того, в ході підготовки до опалювального сезону у Фрунзенському районі відремонтували 25 покрівель, в Орджонікідзевському - 36. На покрівлях будинків по пр. Фрунзе, 19 та пров. Івана Каркача, 21 в Орджонікідзевському районі та вул. Ферганській, 34 у Фрунзенському районі вже завершено капітальний ремонт, а покрівлі по вул. Харківських дивізій, 9/1 і Салтівському шосе, 262а ще ремонтують. 

Як повідомив перший заступник Харківського міського голови Андрій Парамонов, якщо минулого року рівень підготовки житлових будинків до опалювального сезону на вересень становив близько 92%, то цього року він зріс до 98% у всіх районах міста. Лідируючі позиції по готовності до настання холодів на сьогоднішній день займає Фрунзенський район.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини