Заява депутата облради Віталія Збукаря з приводу нібито збору підписів на підтримку призначення Геннадія Кернеса головою ХОДА
13 червня 2014 20:20
Заява депутата облради Віталія Збукаря з приводу нібито збору підписів на підтримку призначення Геннадія Кернеса головою ХОДА Депутат обласної ради, екс-голова Харківської райради Віталій Збукар зробив заяву з приводу інформації, яку поширюють ЗМІ, що стосується збору підписів на підтримку призначення Геннадія Кернеса головою Харківської облдержадміністрації. «Я, Віталій Збукар, заявляю, що жодних розпоряджень щодо збору підписів під зверненням до Президента України Петра Порошенка щодо ініціативи призначення Харківського міського голови Геннадія Кернеса губернатором Харківської області, не отримував. Підписи не збираю, нічого про централізований збір підписів не знаю. Підозрюю, що таку інформацію через «кишенькові» ЗМІ поширюють політичні недруги міського голови. Якби факт такого централізованого збору підписів мав місце насправді, його неможливо було б приховати через залучення в цей процес великої кількості людей. Але оскільки «жовта» преса подає цю інформацію, посилаючись на мене, людини, яка не бере участі в подібному процесі, я впевнений, що вимог та доручень щодо збору підписів не давав ніхто. 

Що стосується депутатів обласної та районних рад, які просять призначити Геннадія Кернеса губернатором Харківщини, я впевнений, що їхні дії продиктовані власною волею та ініціативою. Спостерігаючи за тим, як під керівництвом Геннадія Кернеса Харків став по-справжньому процвітаючим містом і мегаполісом, який динамічно розвивається, вони впевнені, що коли він очолить Харківський регіон, Слобожанщина стане абсолютним лідером нашої держави».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини