Завтра в міській раді відбудеться засідання Асоціації міст України
26 квітня 2017 17:09 Анонс
Завтра в міській раді відбудеться засідання Асоціації міст України Засідання секції з питань адміністративних послуг Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» пройде завтра, 27 квітня, у Харківській міській раді (пл. Конституції, 7, 5-й поверх, каб. №80).

Засідання пройде в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Учасники засідання обговорять низку законопроектів, зокрема, про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», «Про адміністративні послуги», а також практичні питання впровадження нових законів: про реєстрацію місця проживання, видачу паспортів, про здійснення державної реєстрації.

У засіданні планується участь заступника міського голови - директора Департаменту економіки та комунального майна Михайла Фатєєва, директора Центрального офісу впровадження децентралізаційних реформи Асоціації міст України Володимира Мягкохода, представника Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Тетяни Бедриківської, а також директора Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторії Китайгородської і директора Департаменту реєстрації Олега Дробота.

Початок засідання - о 12:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини