Завтра діти пільгових категорій зможуть безкоштовно відвідати фестиваль китайських ліхтарів
23 жовтня 2019 16:56 Культура
Завтра діти пільгових категорій зможуть безкоштовно відвідати фестиваль китайських ліхтарів Діти пільгових категорій завтра, 24 жовтня, зможуть безкоштовно відвідати Фестиваль гігантських китайських ліхтарів.

Організатори запрошують в гості всіх дітей з соціально незахищених категорій (діти з інвалідністю, діти-сироти, діти з багатодітних сімей та інших пільгових категорій). Вони зможуть побачити понад 30 казкових світлових інсталяцій у вигляді панд, оленів і райських птахів, яскраві фігури фламінго, слонів і 40-метрового вогнедишного дракона. Крім того, для дітей підготували розважальну програму.

Як повідомив керівник компанії, яка привезла виставку в Україну, Денис Погорілко, фестиваль подобається дітям.

«Ми привозимо цей міжнародний фестиваль вже в третє місто України і бачимо до нього великий інтерес, особливо серед дітей. Тому вирішили дати можливість тим, хто з різних причин не може його відвідати, прийти до нас безкоштовно. Сподіваємося, що казкові композиції з тисячі різнокольорових ліхтариків принесуть багато радості і позитивних емоцій дітям, які потребують особливої ​​уваги і турботи», - сказав Денис Погорілко.

Місце проведення - Літопарк (Центральний парк культури і відпочинку імені Горького, вул. Сумська, 81). Час роботи - з 18:00 до 23:00. На вході потрібно буде показати посвідчення дитини.

Зазначимо, що до цього виставка пройшла у 40 країнах світу. Фестиваль у Літопарку триватиме до 3 листопада.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини