Завершуються переговори з власниками нерухомості у районі будівництва метро
02 квітня 2018 16:03 Місто
Завершуються переговори з власниками нерухомості у районі будівництва метро У Харківській міській раді провели переговори зі 119 власниками об'єктів нерухомого майна, розташованих на території майбутнього будівництва ділянки метро від ст. м. «Метробудівників» до ст. м. «Одеська».

Як повідомив директор Департамента реєстрації Олег Дробот, власниками 88 об'єктів нерухомості, що викуповуються, є 142 фізичні та юридичні особи. Всім їм були надіслані письмові повідомлення про викуп. Крім того, такі повідомлення були опубліковані у газеті «Слобідський край», на сайтах Харківської міської ради та Харківського метрополітену.

Олег Дробот зазначив, що станом на сьогодні, 2 квітня, переговори вже проведені зі 119 власниками, з 16 власниками необхідно врегулювати юридичні питання (вступ у спадок тощо), з сімома - переговори ще належить провести. 

Завершити переговорний процес планується після досягнення або недосягнення згоди за всіма умовами.

Директор Департаменту реєстрації підкреслив, що харків'яни отримують консультації з усіх потрібних питань і у майбутньому можуть розраховувати на допомогу мерії. Якщо це буде необхідно, людям з інвалідністю, матерям-одиначкам, багатодітним сім'ям та іншим громадянам з особливими соціальними потребами буде надана допомога при переселенні. Крім того, місто братиме участь у вирішенні таких проблемних питань, як влаштування дітей у нові школи, дитячі садки, допоможе з перевезенням речей та сприятиме в іншому, залежно від потреб городян.

Нагадаємо, що у міськраді створена окрема гаряча лінія для звернень власників об'єктів нерухомого майна, що підлягають викупу. У випадку виникнення додаткових питань харків'ян просять звертатися за телефоном: 725-34-34. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини