За минулу добу найбільше пожеж сталося у Немишлянському та Московському районах
19 квітня 2022 08:52 Оперативна інформація
За минулу добу найбільше пожеж сталося у Немишлянському та Московському районах Підрозділи ДСНС протягом доби, з 18 по 19 квітня, здійснили 12 виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами.

Таку оперативну інформацію станом на 7:00 19 квітня повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області. 

Пожежі виникли у Московському (5), Немишлянському (3), Київському (1) та Шевченківському (1) районах міста. Також від обстрілів загорілися приватні будинки в Ізюмському (1) та Харківському (1) районах області.

Крім того, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили понад 60 боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Також 18 квітня рятувальники визволили двох людей з ліфта, який зупинився між 1-м та 2-м поверхами. Подія сталась о 20:48 у 9-типоверховому будинку у Новобаварському районі. Застосувавши спеціальний інструмент, рятувальники допомогли чоловікові та жінці безпечно вибратись з ліфта.

Зазначимо, що всього за добу рятувальники здійснили 26 оперативних виїздів, з яких 2 - на озбирання завалів, 5 - на допомогу населенню, 4 - інші виїзди, а 15 - на ліквідацію пожеж (12 - спричинених обстрілами, 3 - не пов'язаних з обстрілами).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини