З початку року в Харкові прийняли понад 18 тисяч заяв на реєстрацію майна
31 березня 2014 17:15
З початку року в Харкові прийняли понад 18 тисяч заяв на реєстрацію майна Реєстратори Харківського міського управління юстиції з 1 січня по 30 березня 2014 року прийняли від громадян 18,7 тис. заяв і запитів на реєстрацію нерухомого майна. Як повідомили в Реєстраційній службі Головного управління юстиції в Харківській області, з них більше 17 тис. заяв вже розглянуто, що становить 91,1% всіх звернень.

Реєстраційні служби територіальних управлінь юстиції Харківської області за I квартал 2014 року провели 34,2 тис. реєстраційних дій щодо державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Найбільше дій стосувалося реєстрації фізичних осіб-підприємців, припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця за його рішенням, змін до установчих документів юридичної особи, до відомостей про фізичну особу-підприємця тощо.

Також з початку року реєстраційна служба Харківської області зареєструвала вісім друкованих засобів масової інформації з місцевою сферою розповсюдження, з яких сім газет і один журнал. Серед них - інформаційні та рекламне видання, видання з питань економіки та бізнесу.

Зазначимо, всього з 1 січня 2013 року по 30 березня 2014 року Реєстраційна служба Харківського міського управління юстиції зареєструвала 82,2 тис. заяв на реєстрацію нерухомості. З них розглянуто 80,8 тис., що становить 98,2% звернень.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини