Єдина соціальна мережа надала послуги 4,2 мільйона харків'ян
26 січня 2012 16:41
Єдина соціальна мережа надала послуги 4,2 мільйона харків'ян У рамках міського проекту «Єдина соціальна мережа» за 12 років укладено 435 договорів про спільну діяльність для надання соцпослуг харків'янам.

Про це сьогодні, 26 січня, на засіданні постійної комісії з соціального захисту й охорони здоров'я Харківської міської ради повідомила заступник начальника управління праці та соціальних питань - начальник відділу розвитку соціальних послуг Департаменту праці та соціальної політики Ольга Мохнач.
Вона уточнила, що міський соціальний проект «Єдина соціальна мережа» працює в Харкові з 2000 року. Соціальні проекти фінансують як коштом міського бюджету (за Програмою сприяння безпечній життєдіяльності у сфері соціального захисту населення), так і за рахунок організації та залучених коштів.
Як зазначила Ольга Мохнач, усього з 2000 до 2011 року з переможцями конкурсів соцпроектів уклали 435 договорів про спільну діяльність. З них 376 проектів профінансовано на суму 5,73 млн грн з міського бюджету.
До реалізації проектів за ці роки залучили майже 12 тис. волонтерів, соціальні послуги дістали понад 4,2 млн чол.
Також заступник начальника управління нагадала, що з червня 2008 року в Харкові надають соціальну послугу з перевезення інвалідів. За цей час служба «Інватаксі» виконала 10166 заявок. З міського бюджету на реалізацію цієї соціальної послуги було виділено понад 717,8 тис. грн. Сума залучених позабюджетних коштів на цей проект становить близько 250 тис. грн.
Крім того, Ольга Мохнач повідомила, що електронні соціальні інформаційні офіси, які працюють з вересня 2006 року, обслужили вже понад 71 тис. харків'ян.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини