Володимир Сидоренко достроково склав депутатські повноваження
10 липня 2015 12:35 Місто
Володимир Сидоренко достроково склав депутатські повноваження Повноваження депутата Харківської міської ради 6 скликання Володимира Сидоренка достроково припинені у зв'язку з його особистою заявою.

Таке рішення прийняли сьогодні, 10 липня, на позачерговій сесії Харківської міської ради.

Відповідно до чинного законодавства, копію рішення про дострокове припинення повноважень депутата надішлють до Харківської міської виборчої комісії для прийняття рішення про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку Харківської міської організації Політичної Партії «Фронт Змін».

Довідка. Володимир Олександрович Сидоренко народився 4 липня 1968 року в селищі Мала Данилівка Дергачівського району Харківської області. Навчався в харківській школі №62. Закінчив Тихоокеанське Вище військово-морське училище ім. Макарова в місті Владивосток за спеціальністю «інженер з електронної техніки». Служив на атомному підводному човні ВМФ СРСР, пізніше працював на підприємствах «Харківтрансгаз», Юліївське НГП «Укргазпрому», в/ч «Лікво» ДК «Укргазвидобування». Був депутатом міської ради з 2010 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини