Вогняне шоу, концерти і конкурси: в парку Горького зустрінуть Новий рік (програма)
20 грудня 2019 14:27 Культура
Вогняне шоу, концерти і конкурси: в парку Горького зустрінуть Новий рік (програма) Святкова програма до Нового року з яскравими шоу, конкурсами та виставами відбудеться у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

У дні зимових канікул в парку Горького пройдуть дитячі програми, виступи артистів, новорічні майстер-класи. Дід Мороз чекатиме гостей у своєму будиночку. Кожна дитина отримає від нього солодощі. Починаючи з 19 грудня, на фасаді Казкового будинку проходитиме романтичне новорічне 3D-шоу за мотивами казки «Спляча красуня». Вистава проходить кожні півгодини з 17:00 до 21:40.

Церемонія запалювання вогнів на новорічній ялинці і відкриття Будинку Діда Мороза відбудеться 25 грудня. Учасники свята будуть водити хороводи, співати пісні, танцювати, грати. На головній сцені відбудуться конкурсні програми, шоу, концерти для будь-якого віку.

Увечері пройде новорічне шоу «Одного разу в казці», в фіналі якого гості побачать вогненно-піротехнічне шоу та запалення вогнів на головній ялинці парку. По центральній алеї Дід Мороз урочисто проїде до свого будиночка. Його маленькі гості зможуть розповісти про свої бажання, прочитати вірші, заспівати пісню і отримати частування. Будиночок Діда Мороза буде працювати до 12 січня.

31 грудня в парку Горького новорічні вистави розпочнуться опівдні. Новорічна святкова програма з яскравими шоу, конкурсами, уявленнями триватиме до 5 ранку. У розважальному центрі відбудуться дитячі шоу, працюватимуть творчі майстерні.

О 23:20 розпочнеться новорічна казка «Чарівний світ», під час якої харків'яни разом з Дідом Морозом під бій курантів зустрінуть Новий, 2020 рік.

Після піротехнічного шоу і новорічного розіграшу призів відбудеться святковий концерт групи «Якось так» і молодіжна дискотека.

З повною програмою можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини