«Водоканал» просить не вірити хибним повідомленням про припинення водопостачання
21 березня 2022 17:35 ЖКГ
«Водоканал» просить не вірити хибним повідомленням про припинення водопостачання КП «Харківводоканал» спростовує інформацію, яку розповсюджують у месенджері «Viber» з анонімних номерів.

Як повідомили на підприємстві, останніми днями деякі містяни почали отримувати такі повідомлення: «Доброго дня всім! Харків, набирайте воду! Повідомте знайомим теж. Наразі подають на Харків залишки з водонасосної станції, та все. Інформація від мого тата (він там працює). Це надіслав мій однокласник».

КП «Харківводоканал» офіційно заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності. Водопостачання міста здійснюється не з однієї насосної станції, а з різних джерел, об'єднаних у складну систему. В останні дні у зв'язку з порушенням електропостачання та системи транспортування води виникли проблеми з подачею води на Салтівському житловому масиві, в районах Нові Будинки, «Горизонт» та ХТЗ. Завдяки мужній роботі енергетиків систему електропостачання було відновлено, і зараз фахівці КП «Харківводоканал» вживають усіх необхідних заходів для нормалізації водопостачання вказаних районів.

«У цей складний час «Харківводоканал» робить все необхідне, щоб забезпечити містян водою», – наголосили у КП.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини