Внесено зміни до бюджету міста Харкова
25 лютого 2015 10:51 Бюджет
Внесено зміни до бюджету міста Харкова Депутати Харківської міської ради внесли зміни до бюджету міста на 2015 рік.

Відповідне рішення було ухвалено сьогодні, 25 лютого, на сесії міськради.

Як повідомила заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, внесення змін до бюджету обумовлено необхідністю уточнення обсягів доходів і видатків бюджету міста у зв'язку з декількома факторами.

Зокрема, збільшено обсяг надходження плати батьків за утримання дітей в дитячих дошкільних установах на загальну суму 7,2 млн грн.

Крім цього, обсяг резервного фонду бюджету міста зменшився з 460 млн грн до 51,5 млн грн, що не перевищує 1% обсягу видатків загального фонду бюджету. Залишок коштів планується направити на придбання обладнання та проведення капітального ремонту закладів охорони здоров'я (40,4 млн грн), на капітальний ремонт та реконструкцію трамвайних колій та світлофорних об'єктів (34 млн грн), на утримання та поточний ремонт житлового фонду міста (33,7 млн грн).

Крім того, грошові кошти будуть спрямовані на будівництво ділянки третьої лінії Харківського метрополітену (15 млн грн), на утримання дошкільних підрозділів при навчально-виховних комплексах (6,6 млн грн), на забезпечення вивезення сміття (4,5 млн грн), на придбання кормів для тварин Харківського зоопарку (2,5 млн грн).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини