Визначено кращі пропозиції за два тижні в проекті «Активний харків'янин»
16 жовтня 2015 14:59 Суспільство
Визначено кращі пропозиції за два тижні в проекті «Активний харків'янин» Визначено кращі пропозиції в проекті «Активний харків'янин» за останні два тижні.

Трійка лідерів голосування виглядає наступним чином.

Найбільшу кількість голосів користувачів отримала пропозиція встановити на дитячих майданчиках знаки про заборону паління та розпиття алкогольних напоїв і, нарешті, почати стежити за виконанням відповідного закону (за - 95% проголосували).

Друге місце посіла пропозиція встановити паркани навколо дитячих майданчиків, щоб діти не вибігали з-за припаркованих машин на дорогу, наприклад, за м'ячем (за - 81%).

Третім за популярністю стала пропозиція побудувати на ст. м. «Героїв Праці» пішохідний вихід у бік автобусного терміналу (за - 80%).

Зазначимо, що з учорашнього дня на сайті Харківської міськради почала роботу веб-версія проекту «Активний харків'янин».

Нагадаємо, що додаток «Активний харків'янин» також можна завантажити на мобільний телефон з операційною системою Android. Завдяки цій програмі городяни можуть вносити свої пропозиції щодо поліпшення життєдіяльності міста в соціальній, культурній, освітній, спортивній сферах, в галузі житлово-комунального господарства тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини