Визначені фіналісти конкурсу молодих дизайнерів «StartFashion»
21 квітня 2017 15:27 Суспільство
Визначені фіналісти конкурсу молодих дизайнерів «StartFashion» Організаційний комітет конкурсу молодих дизайнерів «StartFashion» визначив фіналістів.

Як повідомили сьогодні, 21 квітня, в управлінні інвестиційного розвитку та іміджевих проектів, участь у конкурсі взяли 139 дизайнерів з Харкова і Харківської області (Зміїв, Лозова), Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Ужгорода, Хмельницького, Чернівців, Херсона, Маріуполя, Бахмута, Полтави та інших міст.

У фінал «StartFashion» було відібрано 39 колекцій.

Паралельно запущене інтерактивне голосування, три переможці якого стануть володарями призу глядацьких симпатій. Проголосувати за дизайнерів і їхні роботи, поставивши «лайк» колекції, яка сподобалася, можна тут: «Вконтакте», «Фейсбук».

Фінал конкурсу «StartFashion» відбудеться 27 квітня під час святкування Дня дизайну в холі 2-го поверху вишу-партнера «KharkivFashion» - Харківської державної академії дизайну і мистецтв.

У складі журі - харківські дизайнери та стилісти, а також представники харківських фабрик з виробництва одягу. Вони нададуть переможцям конкурсу можливість стажування на виробництві і в перспективі - створення спільної колекції. Голова журі - харківський дизайнер Світлана Багрій.

Початок конкурсного показу - о 15:30.

Переможці шести номінацій отримають право на показ своїх колекцій під час відкриття «KharkivFashion» 28 квітня в готелі «Premier Palace Hotel Kharkiv» (початок - о 16:00).

«Ukrainian Fashion Week» приготував свій подарунок для переможця конкурсу молодих дизайнерів «StartFashion» - право на показ у фіналі Національного конкурсу «Погляд у майбутнє», який відбудеться в Одесі 18 червня.

Вхід на «KharkivFashion» 28 і 29 квітня - вільний.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини