Випусникам педагогічного університету вручать премії імені Сковороди
19 грудня 2018 16:47 Освіта
Випусникам педагогічного університету вручать премії імені Сковороди Церемонія вручення дипломів випускникам Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди відбудеться 21 грудня.

У 2018 році університет закінчило понад 3 тис. осіб. Випускникам вручать не тільки документи про вищу освіту, а й премії імені Г. С. Сковороди. Загальноуніверситетська премія вручається за рішенням Вченої ради університету за сумлінне ставлення до навчання, оволодіння педагогічною майстерністю, участь у науково-дослідній роботі та активну громадську діяльність протягом усіх років навчання.

Зустріч та урочисте вітання почнеться о 9:40 біля пам'ятника Першій учительці. Вручення дипломів пройде, починаючи з 10:00, в актовій залі вишу за адресою: вул. Валентинівська, 2.

Як повідомили в університеті, 2018 рік у виші проходить під знаком 100-річчя від дня народження видатного педагога Василя Сухомлинського та проекту «Я маю право». За даними інформаційної системи «Вступ. ОСВІТА UA», університет посів 30-е місце серед 100 найпопулярніших вишів, 2-е місце серед педагогічних вишів України за кількістю поданих для участі у конкурсі заяв та 5-е місце серед вишів гуманітарного профілю. Головним досягненням університету у працевлаштуванні молодих спеціалістів є 100-відсоткове надання робочих місць за фахом у навчальних закладах. Найбільший попит за кількістю вакансій - на вчителів інформатики, математики, фізики, початкового  навчання, вихователів дошкільних закладів освіти, практичних психологів, соціальних педагогів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини