Управління соцзахисту Харкова за місяць відвідали близько 30 тисяч громадян
20 червня 2022 13:15 Суспільство
Управління соцзахисту Харкова за місяць відвідали близько 30 тисяч громадян Фахівці управлінь соціального захисту населення за місяць прийняли 28 тис. осіб та надали 29 тис. телефонних консультацій.

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, найбільш актуальними стали послуги з видачі довідок внутрішньо переміщеним особам та призначення відповідної  допомоги. Так, з 18 травня, дня відновлення прийому громадян, статус ВПО у місті отримали 11,3 тис. осіб, а 9,9 тис. - подали заяву на призначення відповідної допомоги. Найбільша кількість ВПО перемістилася до Немишлянського та Слобідського районів.

Загалом з 2014 року у Харкові зареєстровано 97,6 тис. ВПО, у тому числі з Донецької та Луганської областей. 

Нагадаємо, в управліннях доступні всі 72 послуги соціального характеру. Для безпеки відвідування та оптимізації черги прийом здійснюється за попереднім записом. Це можна зробити через кол-центр за тел.: 0-800-304-304, за телефонами районних управлінь, а також через офіційний сайт Департаменту соціальної політики за посиланням («Прозорі офіси» Київського та Шевченківського районів та Регіональний центр послуг). Також за телефонами районних управлінь громадяни можуть отримати консультацію.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини