Українські боксери завоювали в Харкові ліцензії на чемпіонат світу
20 червня 2017 12:07 Спорт
Українські боксери завоювали в Харкові ліцензії на чемпіонат світу У Харкові триває чемпіонат Європи з боксу, на якому українські боксери завоювали ліцензії на чемпіонат світу-2017.

Так, Назар Куротчин (вагова категорія до 49 кг), Віктор Вихрист (+91 кг), Дмитро Замотаєв (до 52 кг) та Євген Барабанов (до 69 кг) вийшли в 1/4 фіналу чемпіонату Європи і гарантували собі ліцензії на чемпіонат світу .

Дмитро Замотаєв переміг представника Молдови Данила Платонівського, Євген Барабанов зумів здолати боснійця Арема Фетаховіча. Назар Куротчин переміг азербайджанця Масуда Юсіфзаде, а Віктор Вихрист здобув дострокову перемогу над ірландцем Діном Гардінером.

Крім того, успішно почав чемпіонат Європи дебютант збірної України на великих міжнародних стартах в дорослому боксі харків'янин Рамазан Муслимов, який здобув перемогу над поляком Ігорем Якубовськи. Наступним суперником українця стане ірландець Деррен О'Нілл. Поєдинок відбудеться 20 червня.

Нагадаємо, в Харкові з 16 по 24 червня проходить Чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків 2017 року. У ньому беруть участь 250 боксерів з 40 європейських країн. Чемпіонат є відбірковим на чемпіонат світу, який пройде в жовтні в Гамбурзі. Всього 80 боксерів, по 8 у кожній ваговій категорії, отримають перепустку на світову першість.

Нагадаємо, в Харкові з 16 по 24 червня проходить Чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків 2017 року. У ньому беруть участь 250 боксерів з 40 європейських країн. У складі української збірної виступають: Назар Куротчин (49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Мгер Оганісян (64 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Володимир Скрипка (81 кг), Рамазан Муслимов (91 кг) і Віктор Вихрист (понад 91 кг). Всі бої проходять в спорткомплексі «Локомотив». З календарем змагань і їх результатами можна ознайомитися на сайті Федерації боксу України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини