Учасники «ITB Berlin 2013» відвідали інтерактивний Харків
08 березня 2013 16:35
Учасники «ITB Berlin 2013» відвідали інтерактивний Харків Презентація міста Харкова була представлена на загальноукраїнському стенді на Міжнародній туристичній виставці «ITB Berlin 2013».

7 березня на всеукраїнському стенді виставки відбулася презентація Харкова «Looking forward», під час якої відвідувачі могли зануритися в атмосферу сучасного Харкова, взяти участь у вікторині «How SMART are you?» та спробувати традиційні українські страви. Презентацію відвідало більше 400 гостей, які взяли участь в інтерактивній вікторині та отримали пам'ятні призи.
 
Відвідувачі стенду Харкова відзначили професійний і креативний підхід міста до просування свого іміджу і вдалу реалізацію брендової концепції. Всі відвідувачі виставки могли взяти участь в розважальних інтерактивних заходах, представлених на стенді. Учасники та гості могли віртуально відчути себе в Харкові за допомогою спеціальної програми «Chromakey» в режимі реального часу, яка заміщає зелене полотно навколо глядача на відео з пам'ятками Харкова. Підсумкове відео виводиться на екран, встановлений перед відвідувачем, який може рухатися, виконувати різні дії, а на екрані будуть відображатися його рухи у вуличній обстановці Харкова.
 
На виставці був також презентований другий випуск каталогу туристичних продуктів Харкова, розроблений комунальним підприємством «Центр розвитку міжнародного співробітництва». Каталог викликав зацікавленість у експертів туристичної галузі, які відзначили високий рівень його підготовки і відповідность європейським стандартам.

Під час офіційного відкриття стенд Харкова відвідали депутат Німецького Бундестагу та член Комітету економічного співробітництва та розвитку Юрген Климке, директор департаменту Міністерства економічного співробітництва та розвитку Лео Кройц, директор проекту «Консультування адміністрації приймаючих міст Євро-2012» Німецької федеральної компанії «МІЦ» Матіас Брандт, а також голова Державного агентства України з туризму і курортів Олена Шаповалова.
 
Презентацію Харкова забезпечували і супроводжували працівники Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини